Πληρωμές

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Δεχόμαστε Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay, Discover, American Express και Diners. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας γίνεται όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και λάβετε το επιβεβαιωτικό email. Όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής τράπεζας.

  • Πληρωμή με αντικαταβολή
  • Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση ή μεταφορά του συνόλου της παραγγελίας σας στον λογαριασμό μας στην Eθνική Τράπεζα. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα εξής:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΙΔΡΥΜΑ Ε. ΑΒΕΡΩΦ-ΤΟΣΙΤΣΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 41729600449
IBAN: GR6001104170000041729600449

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας σας. Λάβετε υπόψη ότι η  παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Παρακαλούμε να στείλετε μέσω email την επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης στο pinakothiki.metsovo@gmail.com  για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται μόνο μετά την κατάθεση του πλήρους αντιτίμου στην τράπεζα. Σε περίπτωση που την ημέρα της κατάθεσης έχουν εξαντληθεί τα προϊόντα, τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με το pinakothiki.metsovo@gmail.com