Πολιτική επιστροφών

Το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Αβέρωφ αποστέλλει την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας ΕΛ.ΤΑ COURIER

Το Τμήμα Αποστολών κλείνει τις καθημερινές στις  4μ.μ. και παραμένει κλειστό τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.  Δεν υπάρχει δυνατότητα παράδοσης σε P.O box ή PO/FPO.

Σε περίπτωση δυσχερειών στην εκτέλεση της παραγγελίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σημείωση: Οι αναπαραγωγές έργων σε ειδικές διαστάσεις δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας και συνεπώς χρειάζονται 15 επιπλέον μέρες για την παράδοση.

Αποστολές εσωτερικού

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται σε 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το πωλητήριό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Αποστολές εξωτερικού

Η παράδοση παραγγελιών εκτός Ελλάδας μπορεί να διαρκέσει από 3 εργάσιμες ημέρες έως 2-3 εβδομάδες.

Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος παράδοσης διεθνών παραγγελιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το ταχυδρομείο και το τελωνείο της χώρας παράδοσης, το οποίο μπορεί να κρατήσει δέματα για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν την αποδέσμευση τους.

Οι πελάτες εκτός  Ευρωπαϊκής  Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από φόρους και δασμούς κατά τη διαδικασία εκτελωνισμού. Η Πινακοθήκη Αβέρωφ δεν φέρει καμία ευθύνη για την πληρωμή αυτών των χρεώσεων.

Επιστροφές

Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι από την αγορά των προϊόντων μας, έχετε τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 15 ημερών από την ημέρα που την παραλάβατε, καθώς και για αντικατάσταση προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα αντικείμενα επιστραφούν σε άριστη κατάσταση μέσα στη συσκευασία τους και συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς. Το κόστος μεταφορικών για την επιστροφή μιας παραγγελίας επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αποστολέα, εκτός αν το προϊόν υπήρξε ελαττωματικό.

Για τις επιστροφές επικοινωνήστε μέσω email με το pinakothiki.metsovo@gmail.com
Μπορείτε να στείλετε τα προϊόντα προς επιστροφή στη διεύθυνση:

Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ
Μέτσοβο 442 00
Ελλάδα, τηλ. 26560-41210 & 26560-42617.

Οι επιστροφές θα πιστώνονται στη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά ή στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται εντός 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από το γραφείο μας.

Στην περίπτωση το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να επιλύσουμε το θέμα.